torstai 22. tammikuuta 2015

Peppi - virkattu villapaita

Tämä villapaita on tehty aivan oman lapsen käyttöön. Vastaavan tyylisiä villapaitoja olen tehnyt aikaisemminkin eri kokoisina ja värisinä.

Peppi-villapaidan värimaailma tuli tällä kertaa yksittäisistä villalankakeristä, jotka olivat jääneet minulle kaappiin toisista töistä. Pinkki oli ehdoton varma valinta, koska se on tämän talon suuri suosikkiväri. Kun kysyin saajalta tykkääkö hän paidasta, niin hän sanoi tykkäävänsä koska siinä on pinkkiä. Kuvaussessiossakin piti ehdottomasti näkyä pinkki sydännappi sekä irvistys. Kuvissa kuuluu aina irvistää, edes kerran.

Virkkaamalla tehtyyn neulepaitaan en tehnyt erillistä nappilistaa, vaan valitsin napit pylvään koon mukaan. Eriparinapit ovat minulla nyt in jostain tuntemattomasta syystä ja ne istuvat eriparihihoihin mainiosti. Vaihdoin hetki sitten villakangastakkini napit ja pistin siihenkin eripari napit. Joskus joihinkin asioihin jumiutuu.

Kuvattava malli käyttää noin 110-116 cm vaatteita. Villapaidan hihat ovat naftit, koska paidan seuraavalla haltijalla  on selkeästi lyhyemmät kädet. Nyt tämä paita lähtee päiväkotikassiin. Se on kuulema heti saatava päälle.









Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kävit! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...