maanantai 26. tammikuuta 2015

Rouhea villapaita

Toinen virkattu villapaita on hieman paksummasta langasta tehtyä ja sen ulkoasu on rouheampi. Itse tykkään molemmista todella paljon (kts. peppi-villapaita). Rouhea villapaita on hieman paksu talvihaalareiden alle, mutta ainakin se lämmittää. :) Tosikäyttöön villapaita pääsee kevätkeleillä, kun ulos kaipaa jotain lämmikettä, mutta takki tuntuu liian hiostavalta. Villan etu on sen hengittävyys ja ihmettelenkin usein, miksi pitää pukea lapsille alle fleeceä villan sijaan. Juu, on meilläkin fleeceä ties ja kuinka, mutta on se villa vaan paljon parempi.

Kävin viikonloppuna lasten kanssa luistelemassa. Harmi, ettei ollut kuvaajaa mukana, koska sieltä olisi saanut hienot videot aikaiseksi. Mulla on ollut viimeksi luistemet jalassa lukiossa eli joku pari vuotta sitten. Vai olisiko se joku 16 vuotta sitten... Pari vuotta sinne sun tänne. En kaatunut kertaakaan, mutta horjahtelin kyllä kiitettävästi. Pahinta oli penkiltä jäälle pääsy. Pienikin lumikimpare niin olin kaatovalmis. Ekaluokkalainen tykkäsi erityisesti, kun olin yhtä hyvä kuin hänkin. Tokaluokkalainen puolestaan hihitteli ohi mennessään.

Tämäkin virkattu villapaita tuli muuten omaan käyttöön.








3 kommenttia:

  1. Kivan näköinen takki. Touhukkaalle lapselle voi olla mukava päällä, kun virkkaus ei ole niin tiivistä kuin neuleet yleensä...

    VastaaPoista

Kiitos kun kävit! <3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...